Állattenyésztők Boltja
Főoldal / Megrendelési feltételek

Megrendelési feltételek

Elektronikus megrendelését csak online webáruházunk felületén keresztül lehet leadni. A vásárláshoz regisztráció, azaz felhasználói fiók létrehozása szükséges. A kért adatok csak és kizárólag olyan adatok, melyek a megrendeléshez, illetve a kiszállításhoz / személyes átvételhez feltétlenül szükségesek. Adatait harmadik félnek semmiféle esetében sem adjuk ki.

Az online vásárlás feltétele a hiteles adatok megadása, és a megrendelési feltételek elfogadása.

A webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló (vásárláskor megadott) adatainak valódiságáról meggyőződjön. Amennyiben a megrendelésben foglalt adatok valódisága megkérdőjelezhető, vagy értelmezhetetlen, illetve a vásárló a megadott telefonszámon többszöri felkeresés után sem elérhető, a megrendelést törölje.

Rendelést csak saját e-mail címmel, telefonszámmal rendelkező személyek adhatnak le, ezen adatok megadása kötelező.

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t tartalmazó) ár, de a szállítási díjat nem tartalmazza. A szállítási díj a csomag méretétől függően kerül meghatározásra, melyről minden esetben tájékoztatjuk a megrendelőt a megrendelés futár általi kézbesítése előtt.

Az üzemeltető az árváltoztatás jogát fenntartja! Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállal.

Garantáljuk, hogy a terméket azon az áron fogja megkapni, amennyi a megrendeléskor a termék mellett szerepelt, amennyiben a rendeléskor leadott terméknevek és termékárak az adatbázisban lévő adatokkal megegyeznek. A megrendelés törlésre kerül, amennyiben az idegenkezűség gyanúja merül fel (pl.: hackelés, kód átírása stb.).

Az árak, illetve termékek folyamatosan változhatnak, bővülhetnek.

A megrendelésnek felső határa nincs.

Áruátvétel, Szállítás, Fizetés

Az áru kiszállítás és személyes átvétel útján kerülhet a megrendelőhöz. A kifizetés az áru átvételekkor történhet készpénzzel; online megrendelés esetén utánvéttel vagy banki előreutalással. Előreutalás esetén a vételár beérkezését követően szállítjuk ki a terméket a megadott szállítási címre.

A megrendelt termékeket az ország egész területén belül kiszállítjuk. Szállítási címként szerepelhet lakás, de akár a munkahelyi címe is a vásárlónak.

A kiszállítási idő kb. 1 munkanap a csomag elindításától számítva. A kiszállítás csúszását előre nem látható okok miatt fenntartjuk.

A rendeléskor megadott adatokat (címet, termékeket) utólag csak telefonon módosíthatja. Megrendelését az Ön által megadott e-mailcímre általunk küldött levélben erősítjük meg. A megrendelés állapotairól folyamatosan tájékoztatjuk a megrendelőt automatikus rendszerüzenetek formájában.

A megrendelt termék(ek) értéke utánvétes futárral történő kiszállítás esetén a csomag átvételekor történik a futárnak. Banki előreutalás esetén a szállítást megelőzően a vételárnak meg kell érkeznie a számlánkra. Személyes átvétel esetén szintén az áru átvétele során kerül kiegyenlítésre a számla. Megrendeléséről minden esetben számlát állítunk ki.

Futárral történő kézbesítés esetén a megrendelést a GLS futárszolgálat szállítja a megadott címre.

A GLS futárszolgálat díjai súly alapján

Belföldi árak (banki átutalás esetén)
Súly Nettó árak
0,1-2 kg 1700 Ft
2,1-5 kg 1900 Ft
5,1-10 kg 2300 Ft
10,1-15 kg 2600 Ft
15,1-20 kg 2900 Ft
20,1-25 kg 3300 Ft
25,1-30 kg 3600 Ft
30,1-40 kg 3900 Ft

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Ha regisztrációját törölni szeretné, ezt e-mailben jelezze felénk, és mi azonnal töröljük rendszerünkből.

Az eladó adatai